Stabo Bouw [ case: ]

juni 14, 2013
Rob

Zorgeloos bouwen

Het allerbelangrijkste voor een opdrachtgever is de overtuiging dat de opdracht in al haar facetten bij de opdrachtnemer in goede handen is. Goed overleg, een solide voorbereiding en oplossend vermogen zijn hierbij volgens ons sleutelbegrippen. De financiële kant is uiteraard ook belangrijk, maar daar is uit te komen en een hoge kwaliteit zien wij als absolute voorwaarde en niet zozeer als extra pluspunt. Daarom is elke opdracht bij ons van begin tot eind in goede handen. Onze opdrachtgevers kunnen zich zorgeloos met andere zaken bezig houden. Stabo Bouw schuift uiteraard zonder problemen aan bij overleg in bouwteamverband en kan ook op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan een bouwproject en bouwproces.

Kort en goed; Stabo Bouw gelooft in de combinatie van mens en materiaal en werkt doel- en oplossingsgericht naar het eindresultaat dat de opdrachtgever voor ogen staat. Het is namelijk altijd goed om bij elke activiteit, van ontwikkelen tot bouwen en van parachutespringen tot landen, een goede combinatie te vinden tussen mens en materiaal.

http://www.stabobouw.nl

Case: communicatiestrategie en ontwikkeling, vormgeving en uitvoering. Begeleiding en uitvoering social mediabeleid.

Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ] Stabo Bouw [ case: ]
loading..