P & O advies @ Zinza [ case: ]

april 22, 2014
Joris Mooijman

ZINZA ondersteunt bij de ontwikkeling van een professioneel personeelsbeleid binnen organisaties. Daarnaast is het mogelijk ZINZA in te schakelen bij trajecten op het gebied van talentontwikkeling, loopbaanadvies, outplacement en coaching. Zowel management en medewerkers van organisaties als particulieren met werk gerelateerde vraagstukken kunnen bij ons terecht.

ZINZA staat voor Zin in Zaken.

ZIN vanuit de overtuiging dat als je dingen doet die je als zinvol ervaart, de resultaten vruchtbaar zullen zijn en voldoening zullen geven. ZAKEN omdat organisaties een belangrijke plek zijn, waarin mensen zich ontwikkelen.

Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan het succes van elke organisatie. Medewerkers zijn een hoge kostenpost binnen organisaties, maar ook het grootste kapitaal. Investeren in medewerkers, het benutten van potentieel zorgt er voor dat de medewerker optimaal functioneert en dit heeft zijn weerslag op de organisatie.

Case: Ondersteuning communicatiestrategie en ontwikkeling, vormgeving en uitvoering. Ontwikkeling en productie nieuwe website.

www.zinza.nl

 

P & O advies @ Zinza [ case: ] P & O advies @ Zinza [ case: ] P & O advies @ Zinza [ case: ] P & O advies @ Zinza [ case: ] P & O advies @ Zinza [ case: ]
loading..