Recruitment for TransFollow [ case: ]

Take charge and make your mark as our new TransFollow Release Agent! De transportwereld staat voor grote veranderingen op het gebied van communicatie en efficiency en jij kunt daar samen met ons een sleutelrol in vervullen.

TransFollow is een initiatief van Beurtvaartadres. Beurtvaartadres is een onafhankelijke, dienstverlenende organisatie voor iedereen die betrokken is bij het transport van goederen. Als zodanig staat Beurtvaartadres in het hart van de transportwereld en faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen. Hiertoe stelt zij kennis, oplossingen en producten beschikbaar.

Eén van die producten is het nieuwe platform TransFollow, waarvoor ons Online Development & Services team zich wil versterken met een RELEASE AGENT.

Een agent die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van TransFollow en daarbij een echte ‘teamplayer’ is. In 2014 staan namelijk een aantal zeer belangrijke uitbreidingen op stapel (zie www.transfollow.nl<http://www.transfollow.nl>).

Als Release Agent:
– heb je een HBO-diploma op ICT-gebied en heb je een brede kennis op dit gebied (o.a. Apps, SAAS, REST en XML).
– heb je minstens 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
– ben je in ieder geval kritisch en soms eigenwijs.
– denk je ‘out of the box’, maar begrijp je de conventies.
– herken je de uitdagingen, maar ben je gefocust op de oplossingen.
– ben je nauwkeurig en toch flexibel.
– ben je ‘open minded’ en hakt als nodig knopen door.

Je ontvangt nieuwe releases van TransFollow, realiseert en onderhoudt testplannen en testbeschrijvingen en voert deze met het team zorgvuldig uit; op basis daarvan wordt bepaald of tot release van de update kan worden overgegaan. Opvolgend verzorg je ook dat de nieuwe release daadwerkelijk beschikbaar komt bij klanten. Tevens wordt door jou de documentatie voor de gebruikers up-to-date gehouden en zorg je er voor dat gebruikers tijdig geïnformeerd worden over de vrijgave van een nieuwe release.

REAGEREN:
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Rob van der Lee (tel. 088-5522100).

Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@beurtvaartadres.nl

 

Case: ontwikkeling recruitment strategie, vormgeving, copy ontwikkeling en uitvoering, in samenwerking met Studio Erwin Taman en Adver-online.

 

Recruitment for TransFollow [ case: ] Recruitment for TransFollow [ case: ]
loading..